Hogeschool Leiden

Introductiedagen EL CID

De EL CID-dagen zijn het begin van een geweldige studententijd!

De EL CID is de gezamenlijke introductie voor alle eerstejaarsstudenten van Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Tijdens de EL CID leer je de stad kennen waar je de komende jaren gaat studeren en maak je op een leuke manier kennis met je studie en de hogeschool. 

Lees meer informatie op de website van de EL CID

Voor wie is de EL CID?

Deze introductiedagen zijn bedoeld voor alle nieuwe studenten van Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. Zelfs als je al in (de omgeving van) Leiden woont, is het aan te raden mee te doen aan de introductiedagen. Je leert niet alleen de stad kennen, maar ook studiegenoten en al het andere dat bij het studentenleven komt kijken. Ook als je een handicap hebt, kun je aan de EL CID-dagen deelnemen.

Logo EL CID 2022

Wanneer is de EL CID?

De EL CID-week vindt dit jaar plaats van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus 2022. Op zondag 14 augustus 2022 is er een digitale opening, waarbij je via videobellen alvast je mentoren en je groepje leert kennen. 

Wanneer opent de inschrijving?

Halverwege juni zullen de inschrijvingen voor de EL CID opengaan. Als je je hebt aangemeld voor een opleiding bij Hogeschool Leiden ontvang je vanzelf een mail met de inschrijflink. Houd je mailbox in juni dus goed in de gaten, zodat je je direct kunt inschrijven en verzekerd bent van deelname aan de EL CID!

Wat kost deelname aan de EL CID?

Deelname aan de EL CID-week kost € 95,-. Hiervoor krijg jij vijf dagen lunch en diner en een geweldig programma aangeboden!

Meer weten?

Mis niets! Bekijk de website van elcidweek.nl, lees het laatste nieuws via Facebook en volg de Instagram (@elcidweek) om op de hoogte te blijven van alles wat met de EL CID te maken heeft!